Tekenen!

Ik zie altijd van die mooie zelf getekende tekeningen voorbij komen via pinterest en YouTube en andere media. Elke keer als ik dat dan weer zie zeg ik tegen mijn man dat vind ik echt mooi als je dat kan en dan bromt hij: ” maar dat kan jij ook wel.” het heeft ff geduurt voordat deze pietluttige altijd onzekere meid de stoute schoenen heeft aangetrokken en wat heeft nagetekend/geschilderd.

En dit is het geworden!

Het idee wat ik nagetekend heb kwam ik tegen op pinterest.

Ik ben erg benieuwd wat jullie van mijn Bijeneter vinden.

Bedankt voor het lezen van mijn blog en tot snel!

Tineke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s