Grow…

Vandaag een nieuwe art journal pagina.

Dit is hem geworden.

Een prachtige theeroos, deze theeroos is een snijmal zonder merk(gekocht bij de action). Ik heb deze 2 keer uit gesneden. 1 van de uitgesnedenstansjes haal je voorzichtig de bloem eruit. De andere kan je bewerken zoals je wilt. Ik heb hem ingekleurd met de zig clean colors. Doordat hij nog inelkaar zit kan je de details en kleine stukjes ook makkelijk inkleuren. De ingekleurde roos kan je wanneer je klaar ben zonder moeite, met de template die je gemaakt heb van de tweede stans, op je pagina plakken.

De achtergrond heb ik gemaakt met tissuepaper en daar overheen verdunde gesso(linkerpagina). De rechter pagina heeft een stukje tissuepaper en een daar heb ik een keer een stencil op schoongemaakt. en deze pagina ook een verdund laagje gesso afgewerkt. Doordat de stencil op de rechter pagina schoongemaakt had oranje en geel had, met oranje en gele distress ink verschillende ‘vlekken’ opgbracht. Daarna met verschillende stempels hier en daar gestempeld. Het groene takjes stempeltje is van Noor! Design. De vogels op de tak van Crealies. de stipjes zijn van Studio Light. De plusjes is een stencil bewerkt met bruine inkt. de klok is op gezet met structuurpasta en behulp van een stencil net zoals het mozaïek op de rechter pagina. Alle stencils zijn van Craft censations. De tekst stempels zijn van Studio Light.

Hier nog een paar details.

Fijn dat je weer mijn berichtje hebt gelezen. Ik zou het leuk vinden om te horen wat jij van deze pagina vindt? Laat je een reactie achter?

Hartelijke groet,

Tineke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s