Gezellig.

Vandaag heb ik zin

in een kopje gezelligheid

een lepeltje liefde

twee klontjes vriendschap

en een wolkje geluk.

Dit is een tekststempel van Noor!Design

en die wilde ik op deze pagina gebruiken. Verder kwam ik ouderwetse poezieplaatjes tegen die wilde ik ook graag gebruiken.

Zo ben ik dus begonnen. Twee mooie scrappapiertje opgezocht voor de achtergrond daarover heen het ik de sprays van Lindy’s gebruikt. In de kleuren van de sprays nog wat leuke achtergrond stempeltjes gestempeld.

Om de pagina echt af te maken samen met de tekst stempel en de poezieplaatjes, ben ik nog even in mijn stempel voorraad gaan zoeken. Daar kwam ik een stempelset tegen, ook van Noor!Design. die ik wel erg huiselijk vond, met kopjes en thee en koffie potten. in een mooie buffet kast. Dus die heb ik uitgeknipt samen met de leuke tafeltjesook van hetzelfde set.

Nadat ik dat gedaan heb alles gepositioneerd waar ik dacht het te willen hebben maar het was het nog niet echt. En de mooie stoel zat op een stickervel dat ik net had gekocht. Wat een lief poesje hè?

Nog een klok op gezocht in mijn sticker verzameling en mijn pagina was een feit

En zo ziet hij er dan uit.

Ik ben erg benieuwd wat jullie er van vinden, laat je het weten in de reacties?

Tot een volgende keer weer

Groetjes Tineke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s