Memories

Memories. Een mooie vintage pagina in mijn journal gemaakt. Met weinig materialen dit meer. Een oud woordenboek, washitape, een plaatje van een oude foto, gesso, gouden verf en bruine distress inkt.

Ik ben begonnen om een pagina uit het oude woordenboek te halen en die in mijn journal te plakken verdunde gesso erover en mijn achtergrond is klaar. Daarna met de distress inkt ‘koffie’vlekken gemaakt en lekker gespetterd. Verschillende washitapjes geplakt en weer gespetterd. Nu ook met gouden verf. Plaatje erop en klaar is de pagina weer.

En dan komt het er zo uit te zien:

Ik ben weer tevreden. En jij wat vindt jij er van. Laat je me dat weten in de reacties?

Groetjes Tineke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s