Big Boss..

Hallo allemaal,

Daar was ik weer met 2 verschillende enkele pagina’s.

Als eerst de pagina van Big Boss… Ik vond deze kat in een papier set van de action erg leuk. Een echte baas 😉 aangezien hij ook echt groot was en ik een keer geen dubbele pagina wilde maken, heb ik er verder niet veel meer bij gedaan. Met de Nuvo Embellishment Mouse heb ik wat structuur aangebracht.

Hier is de structuur goed te zien.

Nog een paar losse tags met belangrijke regels en klaar was deze pagina.

Dan de andere pagina weer een enkele dus.

Hier heb ik lekker gespeeld met verschillende ephemera of wel losse elementen uit het paperpack van de action. Daarnaast heb ik hier ook structuur aangebracht maar nu met structuurpasta. Nog wat details op de achtergrond met de Distress Oxide Inkt.

Hier is de structuurpasta en de inkt goed te zien.

Ook deze pagina is klaar.

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden, laat je het weten in de reacties?

Groetjes Tineke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s