“Een dame in het veld”

Hier is ze dan; “de dame in het veld”

Kennen jullie Jane Davenport. Ik vind haar echt een geweldige artiest. Er staan heel wat boeken van haar op mijn verlanglijstje. Deze dame is ook van haar hand. Ze heeft een aantal stencils uitgebracht waaronder deze.

Ik heb haar in veld vol grassen en weide bloemen gestencild. Door de stempel op mijn gellieplate te stempelen krijg je hem in spiegelbeeld en dat vond ik wel mooi voor de linkerkant van deze spread. Het make-up merk van deze dame is Distress Crayons 🤣

Aan de linkerkant van deze art journal pagina vond ik ook nog een oude postcard. Ik denk dat onze dame daar naar opzoek is.

De achtergrond heb ik gemaakt met designpapier in de hoeken. Daar overheen heb ik gesso aangebracht, deze gesso heb ik wel verdund. Zodat je daarna nog wel het design van mijn papier doorheen ziet. Verder heb ik kleur aangebracht met Distress stains.

Verder nog wat achtergrond stempels gebruikt.

Een mooie tekststempel en mijn pagina is klaar.

Dit is mijn pagina;

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Laat je het weten in de reacties?

Groetjes Tineke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s